2018 Lazer Cihazları Karşılaştırması ve Fiyatları

0

Daha yeni uğurladığımız 2017 yılında dövizin çok yükselmesi ile lazer cihazları satış fiyatları Lira cinsinden çok uçtu. Ancak sektörde ucuz FDA onayı olmayan cihazlar halen varlığını sürdürsede kaliteli hizmet veren doktor ve klinikleri aşşağıda bahsi geçen cihazlara yatırım yapmaya devam ediyor.

Cynosure Alexandrite Lazer cihazları 65.000 dolar ile 100.000 dolar arasında modeline göre değişmektedir. Her alexandrite lazer cihazlarında olduğu gibi Cynosure cihazlarında da sarf gideri var, lamba, fiber, rod, chamber, lens, tip gibi. Ancak diğer alexandrite lazer cihazlarına oranla kısmen daha az maliyetlidir bu sarf giderleri.

Candela Alexandrite lazer epilasyon cihazları 70.000 dolar ile 140.000 dolar arasında modeline göre satılıyor. Her alexandrite lazer cihazlarında olduğu gibi Candela cihazlarında da sarf gideri var, lamba, fiber, rod, chamber, lens, tip ve cryo gazı gibi. Candela rakibi Cynosure cihazlarına oranla daha sarflıdır.

Clarity Alexandrite lazer epilasyon cihazları fiyatları 60.000 ile 75.000 dolar arasında satılıyor. Zimmer da dahil. Sarf gideri her alexandrite lazer cihazlarında olduğu gibi var ancak en önemli artısı chamber seramik olduğundan ömrü çok uzun ve distribütör firma 10 milyon atım chamber garantisi veriyor.

Soprano Buz Lazer cihazları 55.000 ile 75.000 euro fiyat aralığında satılıyor. Model ve fonksiyonlarına göre fiyatlar farklılık gösteriyor. Soprano ICE ve Soprano Ice Platinum modelleri var, son zamanlarda Buz lazer Platinum markasıyla zaten popüler olan Buz Lazer markası daha da ön plana çıktı. Üretici Alma Lasers firması tedavi başlığına 15 ay sınırsız atım garantisi veriyor bu diod lazer üreticileri arasında verilen en uzun garanti. Atım sınırlaması yok, sınırsız. Tedavi başlıkları ortalama 2,5-3 yılda bir değiştiriliyor. Ortalama 25 – 45 milyon atımlardan bahsediliyor. Tedavi başlığını yenilemek gerektiğinde 17-19 bin Euro rakamları telafuz ediliyor. Yani 2,5 – 3 yılda her ay 1.500 TL kenara atsanız yeni başlık parası çıkıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz